طبق جديد لشم النسيم نقدمه لك اليوم وهو معجون الرنجة بالتوابل والخضروات..جربيه الأن المقادير: كيلو رنجة ½ كوب طحينة 3 ثمرات طماطم 2 فلفل حامي كمون وشطة عصير ليمون بصلة صغيرة زيت وخل الطريقة: 1- اسلقي الرنجة في مياه مغلية لمدة 2 : 3 دقيقة علشان تقتلي الميكروبات والبكتيريا. 2- نضّفيها وانزعي منها الشوك والجلد واخليها تماما وقطّعيها قطع صغيرة. 3- قطّعي عليها البصل والطماطم والفلفل وحطّي معاهم الطحينة والخل والكمون والشطة واضربيهم في الخلاط. 4- هيطلع معاكِ معجون رنجة وعند التقديم حطي عليه زيت وعصير ليمون، وقدّمي معاه عيش محمص.. وبالهنا والشفا.
Comments[ 0 ]
إرسال تعليق